31-05-06

Education without action does nothing !

De wereld veranderen zal ik nooit kunnen, maar ik kan maar mijn klein steentje bijdragen, ik probeer een goed persoon te zijn maar soms willen de andere niet meewerken, of af en toe faal ik wel eens om mee te werken.

 

Het varieert van die bakkerin in Nieuwpoort die het blijkbaar net iets teveel moeite vond om vriendelijk te zijn, de gast met BMW coupé die verleden week vond dat de toegestane snelheid van 70 km/u die ik deed net iets te traag was en dan maar in vol ornaat ons voorbijstak en lekker op de rem ging staan en dan aan 30 km/u te gaan rijden (wie pest hij dan eigenlijk?), het gaat over mensen die iemand vermoorden voor pigment onder hun huid die hen een ander kleurtje geeft dan wij, over een moord voor een mp3 speler...

 

ik geef toe ik kan me best ook wel eens laten gaan en m'n minder leuke kanten tentoon spreiden aan de mensheid maar achteraf voel ik me er altijd slecht bij, en ik denk dat het me iedere keer helpt een beter mens te worden.

 

maar wat iemand deze week voor mij ging doen was zo ongelofelijk lief dat ik er heel gelukkig van werd, die dingen geven me de kracht verder te gaan, merci ! echt !

 

    

Mark your point of failing. It begins where you concede.
Hesitate. Procrastinate. Sedating.
All configured to impede your path.
You need a good kick in the ass.
Now take a step back and have a long hard look.
Hold it to the light and read it like a book.
Analyze the past and present to see what is to come

 

10:05 Gepost door Pieter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tss bakkerinnen zwijgt! kom alweer slechtgezind als ik eraan terugdenk :-)

Gepost door: liese | 31-05-06

propagandhi die teksten beginnen een quizke te worden voor mij :-)

Gepost door: fILLE | 31-05-06

De commentaren zijn gesloten.